Cum intri în Școala Ferdinand I din Capitală te întâmpină muzica lui Mozart. Pare neobișnuit pentru o școală publică să difuzeze muzică simfonică în surdină, dar profesorii de aici s-au gândit că astfel copiii se vor concetra mai bine la ore. Pereții de pe holuri și din clase sunt colorați, iar fiecare treaptă a scărilor are un mesaj: ”Cântă”, ”Zâmbește”, ”Iartă”. Directoarea școlii, Violeta Dascălu, spune că profesorii de aici sunt aliații elevilor, iar ea este persoana care stă cu ușa de la birou deschisă, la propriu, pentru toată lumea.

Sursa Articol: Hotenews.ro

Pin It

Mulțumesc doamnei Luminița Lificiu și postului TV Canal 33 pentru invitație și pentru oportunitatea de a vorbi despre școala noastră.

Pin It

Multumim Global Dignity!
Multumim Mihai!
Multumim elevilor din clasa a VII-a A pentru acest interviu realizat de ei!

Pin It
Citește mai departe: Global Dignity- Interviu realizat de elevii clasei a VII-a

Mulțumim domnului Mărieș pentru invitația la emisiunea Dascăli devotați - copii fericiți, din data de 06.06.2019 de la postul Nașul TV
Mulțumim elevilor, părinților și profesorilor prezenți pentru că au onorat fiecare rolul pe care îl au.

Pin It
Citește mai departe: Emisiunea Dascăli devotați -copii fericiți Nașul TV

 In comunitatea sa, Violeta Dascalu se confrunta cu situatii care nu sunt deloc usor de gestionat. A reusit insa sa creeze experiente minunate pentru elevi in scoala.

Pin It
Citește mai departe: Violeta Dascalu - Directorul Anului pentru Inovatie

Mulțumim București TV pentru oportunitatea de a povesti despre ceea ce ne place să facem la clasă!
E minunat când dascălii și părinții formează o echipă.

Sursa Video

Pin It

La 100 de ani de la Marea Unire, filozoful Mihai Șora și scriitoarea Ana Blandiana, au vorbit elevilor Școlii "Ferdinand I" despre anul 1918 care a schimbat istoria.

 

Sursa video

 

Pin It

Articole populare

Școala Ferdinand I este una dintre cele 250 de școli din România susținute de Campania "Hai la școală!" pentru prevenirea abandonului și creșterea participării școlare.

Sursa Video: UNICEFRomania

Read More